skönhetsbehandling stockholm profhilo Alla hudvårdsbehandlingar på NEW CLINIC utförs av legitimerade sjuksköterskor med lång erfarenhet.

PROFHILO - oerhört populärt antiaging koncept som förbättrar hudens struktur, elasticitet och fuktbalans med omedelbar verkan.

När det gäller skönhetsbehandlingar går trenden mot ett all mer naturligt slutresultat och PROFHILO är ett nytt innovativt antiaging koncept från Italien som ger ett perfekt naturligt resultat där du ser betydligt yngre ut. Områden som vi behandlar är ansikte, hals, dekolletage och handrygg.

Till skillnad från Restylane Skinbooster har PROFHILO högst koncentration av hyaluronsyra och ger långvarig effekt. Enligt klinisk data förbättras hudens struktur, elasticitet och fuktbalans med en omedelbar uppstramande verkan.
Injektionstekniken är specialutvecklad och minskar smärtan samt antal sessioner som krävs för ett optimalt resultat. Vi rekommenderar att göra en kur på 2 behandlingar som tar ca 30 min vardera med en månads intervall. PROFHILO passar alla åldrar.

PROFHILO rekommenderas till:

  • Huduppstramning och -föryngring
  • Fina linjer och rynkor

Boka din PROFHILO behandling på Clinicbuddy.