Hösterbjudande på Skinbooster

merih NEW

50% rabatt på tredje Skinbooster-kuren

Boosta din sommarhud inför hösten! Med Skinbooster får din hud förbättrad elasticitet och struktur samt ökad naturlig lyster och spänst.

Sommaren är dock inte slut ännu och det är viktigt att skydda huden mot solens starka strålar under sommarens senare månader.

Med Skinbooster blir din hud både fräschare och piggare. Rynkor, linjor och veck reduceras eller jämnas ut och huden återfår förlorad volym.
Du kan göra göra Skinbooster över hela ansiktet samt hals, decor och händer. Vi rekommenderar en kur på 3 behandlingar för ett optimalt resultat. Pris per behandling är 3300 kr och just nu får du 50% rabatt på tredje behandlingen. Erbjudandet gäller till och med 30 september.

BOKA DIN BEHANDLING HÄR

Väska med på köpet

ZO Skin Health har som mål att säkra en hälsosam hud. Med produkter som bland annat korrigerar, reparerar och samtidigt förebygger skador erbjuder ZO en helhetslösning för alla.
Just nu får du en fin väska vid köp av ZO Skin!
Bland produkterna hittar du Sunscreen + Primer Broad-Spectrum SPF50 som ger en mjuk, silkesmatt finish för en jämnare applicering av make-up och skyddar mot UVA/UVB, HEV-ljus och IR-A, samtidigt som den återfuktar.
Smart Tone Broad-Spectrum SPF är ett lätt solskydd med en hint av färg som är utvecklad för att anpassa sig efter de flesta hudtoner. Den skyddar mot UVA/UVB, HEV-ljus och IR-A, samtidigt som den återfuktar.

Gör dig redo för sommaren med NEW

merih Hudvård ,

Hårborttagning

Slipp tänka på att raka bikinilinjen i sommar. Gör 4 behandlingar hårborttagning med IPL redan nu och bli hårfri lagom till semester och strandliv.

Just nu erbjuder vi 4 behandlingar till priset av 3.

Erbjudandet gäller även andra områden som ben, axiller och rygg under mars 2018.  För mer information om behandlingen och priser, klicka på knappen nedan.

 

Missprydande ådernät på benen

Passa även på att behandla dina missprydande ådernät på benen med Scleroterap. Mars är en bra tid att börja dina behandlingar för att få jämna och fina ben till sommaren.
Pris från 2100 SEK per behandling

Öka hudens kollagentillväxt naturligt med Dermapen

Den populära behandlingen Dermapen nu på New Clinic

Dermapen™ är en avancerad micro-needling behandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar.

Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid.

Behandlingen kan utföras på alla, oavsett hudtyp och färg. Dermapen rekommenderas bland annat till:

  • Huduppstramning- och föryngring
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Acne
  • Oren hud
  • Pigmenteringar
  • Ärr - inklusive acne ärr, kirurgiska ärr

Varmt välkommen att höra av dig till oss vid frågor och funderingar.

Vi firar ny lokal med erbjudande på filler!

Reducera rynkor

Äntligen är våren här och vi är glada och stolta att kunna berätta att New Clinic vuxit fantastiskt snabbt och vi flyttar därför till en större lokal på Engelbrektsgatan 19 (BV). I den 140 m2 stora sekelskifteslokalen finns 3 ljusa och fräscha behandlingsrum i en behaglig och lugn miljö.

I och med flytten kommer vi kunna erbjuda fler behandlingstider hos både Anna Stenbeck Billing och Helen Kraft, samt utöka samarbetet med Art Clinic. Det känns väldigt roligt att nu kunna erbjuda fler tider hos oss sjuksköterskor men även konsultationer hos en plastikkirurg varje vecka. Plastikkirurgen kommer även kunna utföra mindre ingrepp i New Clinics lokaler.

Under året har vi hunnit med att vara på utbildning i bland annat Monaco där vi tagit del av nya behandlingssätt och kommande trender inom skönhetsindustrin. För oss är det viktigt att ständigt hålla oss uppdaterade och hänga med i branschens utveckling så att vi hela tiden kan bli bättre på det vi arbetar med.

Vi har också blivit omtalade i pressen då magasinen Daisy Beauty och Amelia gjort reportage om New Clinic och vad vi kan erbjuda för behandlingar. Det arbete vi utför har även uppmärksammats av branschen då vi blev Award Winners och fick utmärkelsen “The Newcomer Of The Year” av Retylane Norden / Galderma. New Clinic var den snabbast växande kliniken i norden under vårt första år, 2016.

ERBJUDANDE

För att fira vår nya lokal samt detta händelse – och framgångsrika år vill vi ge tillbaka till våra kunder, ni som faktiskt gjort det möjligt för oss att växa till där vi är idag.

Därför erbjuder vi hela 1000 SEK rabatt per filler (om du exempelvis gör 5 filler blir rabatten 5000 SEK) från den 12:e – 30:e juni 2017.

Välkommen att boka tid för behandling eller konsultation.

Vi önskar er alla en fantastisk start på sommaren/
Anna & Helen