Hösterbjudande på Skinbooster

merih NEW

50% rabatt på tredje Skinbooster-kuren

Boosta din sommarhud inför hösten! Med Skinbooster får din hud förbättrad elasticitet och struktur samt ökad naturlig lyster och spänst.

Sommaren är dock inte slut ännu och det är viktigt att skydda huden mot solens starka strålar under sommarens senare månader.

Med Skinbooster blir din hud både fräschare och piggare. Rynkor, linjor och veck reduceras eller jämnas ut och huden återfår förlorad volym.
Du kan göra göra Skinbooster över hela ansiktet samt hals, decor och händer. Vi rekommenderar en kur på 3 behandlingar för ett optimalt resultat. Pris per behandling är 3300 kr och just nu får du 50% rabatt på tredje behandlingen. Erbjudandet gäller till och med 30 september.

BOKA DIN BEHANDLING HÄR

Väska med på köpet

ZO Skin Health har som mål att säkra en hälsosam hud. Med produkter som bland annat korrigerar, reparerar och samtidigt förebygger skador erbjuder ZO en helhetslösning för alla.
Just nu får du en fin väska vid köp av ZO Skin!
Bland produkterna hittar du Sunscreen + Primer Broad-Spectrum SPF50 som ger en mjuk, silkesmatt finish för en jämnare applicering av make-up och skyddar mot UVA/UVB, HEV-ljus och IR-A, samtidigt som den återfuktar.
Smart Tone Broad-Spectrum SPF är ett lätt solskydd med en hint av färg som är utvecklad för att anpassa sig efter de flesta hudtoner. Den skyddar mot UVA/UVB, HEV-ljus och IR-A, samtidigt som den återfuktar.

NEWs populära sommarbotox är tillbaka!

merih NEW
Tänk att det har gått 3 år sedan vi slog upp portarna på NEW. Tre underbara år där det har hänt massor –  bland annat har vi utökat våra behandlingar, vi har bytt till nya, egna lokaler på Engelbrektsgatan 19, och vi har haft flera event som har blivit omtalade i social medier. Men det bästa av allt är alla fina ord som ni delar med er av på Facebook. Vi är väldigt tacksamma för dessa och du hittar samtliga recensioner här.
För att tacka er ytterligare erbjuder vi sommarbotox – en favorit i repris där du kan behandla 3 områden till priset av 1. Du betalar endast 3500 kr istället för 4700 kr.
Erbjudandet gäller mellan 25 juni till och med 24 augusti 2018.
Då vårt sommarbotox erbjudande är populärt rekommenderar vi att boka din tid så snart som möjligt via vår sida på ClinicBuddy.
Varmt välkommen till oss på NEW!
Anna & Helen

Gör dig redo för sommaren med NEW

merih Hudvård ,

Hårborttagning

Slipp tänka på att raka bikinilinjen i sommar. Gör 4 behandlingar hårborttagning med IPL redan nu och bli hårfri lagom till semester och strandliv.

Just nu erbjuder vi 4 behandlingar till priset av 3.

Erbjudandet gäller även andra områden som ben, axiller och rygg under mars 2018.  För mer information om behandlingen och priser, klicka på knappen nedan.

 

Missprydande ådernät på benen

Passa även på att behandla dina missprydande ådernät på benen med Scleroterap. Mars är en bra tid att börja dina behandlingar för att få jämna och fina ben till sommaren.
Pris från 2100 SEK per behandling

Öka hudens kollagentillväxt naturligt med Dermapen

Den populära behandlingen Dermapen nu på New Clinic

Dermapen™ är en avancerad micro-needling behandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar.

Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid.

Behandlingen kan utföras på alla, oavsett hudtyp och färg. Dermapen rekommenderas bland annat till:

  • Huduppstramning- och föryngring
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Acne
  • Oren hud
  • Pigmenteringar
  • Ärr - inklusive acne ärr, kirurgiska ärr

Varmt välkommen att höra av dig till oss vid frågor och funderingar.

En gåva med på köpet

merih Hudvård, NEW, Skincare ,

Under december månad får alla som gör en filler eller botox-behandling med sig en julklapp av oss på NEW CLINIC.
I julklappen finner du en hudvårdskräm och ansiktsrengöring från Restylane till ett värde av 1000 SEK. Passa på att boka din behandling redan nu så är du fin till jul och nyår.

Vi vill även passa på att tacka alla kunder för ett fantastiskt 2017.

God Jul och Gott Nytt År önskar Helen & Anna!

 

Höstkampanj – 3 behandlingar till priset av 2

Boka IPL, Kemisk peeling eller Skinbooster - du betalar endast för 2 av 3 behandlingar! 

Ge din hud välförtjänt glow, lyft och spänst! Boka in IPL, kemisk peeling eller Skinbooster - de går jättebra att kombinera, och samtliga lämpar sig för ansikte, dekolletage, hals och händer. Om du är osäker på vilken behandlingsform som passar dig är du välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och vilken behandling som lämpar sig bäst för din hud.

VÅRA HUDVÅRDSBEHANDLINGAR

IPL är en effektiv hudvårdsbehandling som ger tydliga resultat snabbt - hudföryngring, reducering/borttagning av rodnad, röda kärl och oönskad pigmentering är några av resultat man kan uppnå. Din hy får en väldigt fin lyster! IPL-behandligen har en antiinflammatorisk effekt och lämpar sig för dig med känslig och reaktiv hud.För bästa resultat rekommenderar vi att man genomför en kur på minst 3 behandlingar med 2-4 veckors intervall.

Skinbooster - filler behandlingen som ger huden fukt, spänst och lyster är ett måste inför hösten och vintern. Din hud föryngras inifrån djupet och du känner dig genast fräschare. Behandlingen ger också fina resultat på akne ärr. För bästa resultat rekommenderar vi att man genomför en kur på minst 3 behandlingar med 2-4 veckors intervall.

Kemisk peeling är en effektiv hudvårdsbehandling som ger din hud lyster, minskade porer och jämnare hudton. Din hud ser yngre och fräschare ut på bara några veckor! Dina pigmentfläckar minskar dramatiskt och tillsammans med våra medicinska hudvårdsprodukter maximeras resultatet. För bästa resultat rekommenderar vi att man genomför en kur på minst 3 behandlingar med 2-4 veckors intervall.

 

Sommarbotox – 3 områden till priset av 1

Unna dig själv en sommarpresent

Sommaren är här för att stanna och detta vill vi fira med dig! Vi erbjuder under hela juli och augusti riktigt bra pris på sommarbotox - du behandlar 3 områden till priset av 1. Ditt pris blir 3500 kronor (ordinariepris 4700 kronor).

Områden som är populära under sommaren är arga rynkan, kråksparkar, panna och browlift.

Vi har öppet under hela sommaren, varmt välkommen in till vår lugna och harmoniska klinik för egen tid.

Exklusivt skönhetsmingel på NEW

merih Hudvård 0 kommentarer

Häromdagen hade vi en exklusiv tillställning som arrangerades i samarbete med Luxe Event. Vi bjöd på somriga snittar och krispig, frisk champagne.
Huvudsyftet med eventet var att lyfta frågor, funderingar och säkerheten kring skönhetsbehandling samt hur viktigt naturligt resultat är för oss på NEW som utför behandlingen.

Eventet var riktigt lyckat och nedan hittar du länkar till några av gästernas egna ord .)

 

 

 

 

 

 

Länkar till gästernas blogginlägg:

Luxe Event och New Clinic

http://www.browfelicia.com/blog/2017/6/19/new-clinic-3-luxe-event

http://www.familjeliv.se/blogg/annsoderlund/nu-ska-vaaga-snacka-fillers-och-botox-110838

 

 

 

 

Vi firar ny lokal med erbjudande på filler!

Reducera rynkor

Äntligen är våren här och vi är glada och stolta att kunna berätta att New Clinic vuxit fantastiskt snabbt och vi flyttar därför till en större lokal på Engelbrektsgatan 19 (BV). I den 140 m2 stora sekelskifteslokalen finns 3 ljusa och fräscha behandlingsrum i en behaglig och lugn miljö.

I och med flytten kommer vi kunna erbjuda fler behandlingstider hos både Anna Stenbeck Billing och Helen Kraft, samt utöka samarbetet med Art Clinic. Det känns väldigt roligt att nu kunna erbjuda fler tider hos oss sjuksköterskor men även konsultationer hos en plastikkirurg varje vecka. Plastikkirurgen kommer även kunna utföra mindre ingrepp i New Clinics lokaler.

Under året har vi hunnit med att vara på utbildning i bland annat Monaco där vi tagit del av nya behandlingssätt och kommande trender inom skönhetsindustrin. För oss är det viktigt att ständigt hålla oss uppdaterade och hänga med i branschens utveckling så att vi hela tiden kan bli bättre på det vi arbetar med.

Vi har också blivit omtalade i pressen då magasinen Daisy Beauty och Amelia gjort reportage om New Clinic och vad vi kan erbjuda för behandlingar. Det arbete vi utför har även uppmärksammats av branschen då vi blev Award Winners och fick utmärkelsen “The Newcomer Of The Year” av Retylane Norden / Galderma. New Clinic var den snabbast växande kliniken i norden under vårt första år, 2016.

ERBJUDANDE

För att fira vår nya lokal samt detta händelse – och framgångsrika år vill vi ge tillbaka till våra kunder, ni som faktiskt gjort det möjligt för oss att växa till där vi är idag.

Därför erbjuder vi hela 1000 SEK rabatt per filler (om du exempelvis gör 5 filler blir rabatten 5000 SEK) från den 12:e – 30:e juni 2017.

Välkommen att boka tid för behandling eller konsultation.

Vi önskar er alla en fantastisk start på sommaren/
Anna & Helen

Specialerbjudande – 3 behandlingar för priset av 2

Hudvårdsklinik i Stockholm

Vill du möta våren med en jämn och fräsch hud med fantastisk lyster?

Då är det hög tid att redan nu behandla vintertrött hud, innan solens strålar blir allt för starka.

NEWCLINIC erbjuder dig att göra 3 behandlingar till priset av 2.

Erbjudandet gäller behandlingar som:
Restylande Skinboosters – vilken ger huden fukt och föryngrar din hud inifrån på djupet. Den ger också fina resultat på acne ärr.

IPL – både hårborttagning som reducerar oönskad hårväxt och hudföryngring vilken jämnar till hudstrukturen, reducerar röda kärl och pigmentförändringar.

Kemisk peeling – minskar porer, ger en jämnare hudton och föryngrar huden samt förbereder den för din efterkommande hudvårdsrutin.

Erbjudandet gäller under perioden januari- april 2017.

Boka en kostnadsfri konsultation redan idag, ring oss på  08-777 83 15 eller mejla till info@newclinic.se

Erbjudandet gäller under perioden januari- april 2017.