Vi välkomnar Johanna Kollberg, vår nya behandlare med kampanj

Vi välkomnar Johanna till NEW

Vi är glada och stolta över att äntligen kunna berätta att legitimerad sjuksköterska Johanna Kollberg startar hos NEW CLINIC.

Johanna är legitimerad sjuksköterska sedan 2003 samt auktoriserad hudterapeut sedan 2006.

Hon har arbetat med akutsjukvård på Bromma Sjukhus och 2007 började hon på Gamla Stans laser och kirurgmottagning.

Från 2016 till 2022 arbetade Johanna på Stureplanskliniken.

Hon har många års erfarenhet att arbeta med Laser, IPL , medicinska hudvårdsbehandlingar, Dermapen, PRX, HIFU, Carboxy therapy, sclerosering, Coolshape, PRP, svettbehandling av axiller, thermage och Mira dry.

Johanna är certifierad av estetiska injektionsrådet.

Med denna bakgrund är Johanna med sin långa erfarenhet, sina dubbla utbildningar, och med sitt brinnande intresse för hudvård en av de mest meriterade i branschen. En mycket kompetent och noggrann behandlare.

Du kan redan nu boka tid till henne här!

Vi vill påminna om vår PRP erbjudande som även gäller hos Johanna. PRP är en mycket effektiv och helt naturlig injektionsbehandling som passar lika bra för män som för kvinnor med håravfall och tunt hår.

Erbjudandet ger dig 2500:- i rabatt när du bokar 4 behandlingar innan midsommar.

Förutom det, under hela maj och juni kan du göra en eller fler PRX-t33 behandlingar för 1000:- pr behandling (ord pris 1900;-) hos Johanna!

Varmt välkommen!

 
 

Vi välkomnar Sofia till NEW

Sofia är legitimerad sjuksköterska sedan 2005 och har arbetat inom akutsjukvård på Karolinska Sjukhuset och även kvinnosjukvård/gynekologi.

Hon började arbeta med plastikkirurgi 2006 och utbildade sig inom estetisk injektionsteknik och har sedan dess arbetat som sjuksköterska/injektionsbehandlare på bla Kirurgcentrum, Stureplanskliniken, Akademikliniken och Entouch i Stockholm.

Därav är hon en av Nordens mest kompetenta och erfarna behandlare inom estetiska injektioner som framför allt fillers och botox. Hon behärskar även behandlingar som Sunekos, Microneedling, Kemiska peelingar, IPL, kärl, och medicinsk hudvård. Tidigare erfarenhet av hårtransplantationer och laser. Sofia är certifierad inom estetiska injektionsrådet och behärskar alla avancerade injektionsbehandlingar.

Hon besitter en bred kompetens inom alla injektionstekniker och har ett fantastiskt handlag och tränat öga för att skapa naturliga resultat som gör skillnad. Hennes erfarenhet, handlag och ödmjuka personlighet ger sig uttryck i väldigt många nöjda kunder.

Previous
Previous

NEWS - Fraktionerad koldioxidlaser

Next
Next

Vi välkomnar Sofia Augustsson, vår nya behandlare med kampanj