Reducera rynkor

Revitalisera, lyfta och definiera

Under de år som vi har arbetat med estetiska skönhetsbehandlingar har vi träffat många personer som är bekväma med sin ålder men som inte vill ha en del linjer, rynkor och veck som uppstått.

Då volymförluster uppstår i och med åldrande kan de tillsammans med veck och rynkor göra att man ser trött, ledsen och arg ut när man i själva verket känner sig glad, positiv och pigg. Man vill att utsidan skall spegla insidan.

På NEW CLINIC  är vi måna om det naturligt vackra. Efter många år av erfarenhet känner vi oss professionella och trygga i vår roll som din skönhetsrådgivare.

 Våra behandlingar förbättrar ditt utseende på många olika sätt.
Bland annat kan vi:

Revitalisera – ett fräschare och piggare ansikte
Reducera eller jämna ut linjer, rynkor och veck.
Lyfta – återställa förlorad volym
Skonsamt återställa förlorad volym i kinder, haka, tinning, under ögon mm.

Definiera – En diskret förstärkning
Läpparna och ansiktets kontur får en diskret men synlig förstärkning.

 

Om fillers

Med åldern minskar mängden fett, kollagen, elastin och hyaluronsyra i huden, vilka är ämnen som ger volym och stöd till vårt ansikte. Med tiden ser du begynnande linjer, fåror och rynkor som tillsammans med förlusten av volym i ansiktet visar synliga tecken på åldrande.

De fillers vi använder innehåller lokalbedövningsmedlet lidokain vilket gör behandlingen mer skonsam och behaglig både under och efter injektionen. 

Gelén i fillers liknar kroppens egen hyaluronsyra och är speciellt framtagen för att arbeta i hudens olika lager för att ersätta eller återskapa volym och förbättra hudens kvalitét och struktur.
Fillers är inte permanenta, och tillåter dig därför att ha kontroll över hur du ser ut.

 Fillers kan vitalisera och förbättra dina läppar genom en mängd möjliga behandlingar:
• Ge och återställa volym
• Forma och konturera
• Minska linjer runt läpparna

Behandlingarna anpassas efter dina förutsättningar och dina behov med omedelbara resultat.
Fillers är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 28 miljoner behandlingar med fillers har utförts över hela världen.

Fillers är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur.
Gelén är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen och är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Fördelarna
Resultaten av en behandling med fillers är långvariga, utan att vara permanenta. Effekten av en behandling med fillers syns vanligen i 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling kan effekten vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

 

Det är naturligt
Fillers ger resultat som ser naturligt ut. Behandlingen påverkar inte ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Eftersom fillers inte är permanent gör den det möjligt för dig att undvika att skapa ett permanent utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte med tiden förändras.

 

Om Azzalure (botulinumtoxin)
Azzalure är en typ av botulinumtoxin, mer känt under namnet botox. Det är ett naturligt förekommande protein producerad av en bakterie som heter Clostridium botulinum. När ett botulinumtoxin som Azzalure injiceras i en specifik muskel blockeras nervsignalen till just den muskeln i ansiktet. Under ett par månader efter behandlingen kan inte nerven tala om för muskeln att röra sig, varav den önskade rynkan slätas ut.

 

Vilket resultat kan jag förvänta mig?
När en specifik muskel slappnar av efter behandling med Azzalure kommer huden runt området att se slätare ut med färre rynkor. Det är bara det område som behandlas som ändras, resten av ditt ansikte kan du naturligtvis röra precis som vanligt. Du kommer fortfarande kunna skratta, le och kisa, bara med färre rynkor i huden kring det behandlade området. Veckorna efter behandling uppfattar de allra flesta även att linjerna och rynkorna bredvid det behandlade området ser slätare ut och är mindre framträdande. Det beror på att Azzalure behandlingen ger nya hudceller en chans att bildas utan att ihopskrynklas av upprepade muskelrörelser.

 

Efter din behandling

Du kan fortsätta din dag precis som vanligt efter en behandling med Azzalure, men precis som med alla medicinska behandlingar är det viktigt att följa råden från din certifierade behandlare för att få så god effekt som möjligt av din behandling.

Du kan sminka dig direkt efter behandling med Azzalure och kan fortsätta din dag precis som planerat utan några ytterligare försiktighetsåtgärder relaterade till din behandling. En del kan ibland få tillfällig huvudvärk efter behandlingen. Det går normalt sett bra att köra bil direkt efter behandling, men i väldigt sällsynta fall har dubbel syn upplevts. Om du upplever att din syn är påverkad, kör inte bil eller annat fordon tills symptomen har försvunnit. Kontakta din certifierade läkare/behandlare vid kraftigare reaktioner eller om reaktionen pågår längre än en vecka. För mer information och förklaringar om biverkningar, vänd dig till din certifierade behandlare.

 

Ytterligare information

En liten tillfällig blödning eller svullnad kan uppträda i det behandlade området. Precis som med alla injektionsbehandlingar med en tunn nål kan små blåmärken uppstå om små blodkärl skadas, men dessa kan normalt täckas med smink och försvinner inom ett par dagar. När Azzalure injiceras i den del av pannan där glabellan är finns det en liten risk att detta påverkar musklerna som håller upp ögonlocket, vilket kan orsaka att det faller ner (”partiell ptos”). Detta händer i mindre än 1% av alla behandlingar. Det försvinner under en 2-10 veckors period. Din certifierade behandlare kan ge dig behandling med ögondroppar om detta skulle hända.

Viktig säkerhetsinformation
De allra flesta som har fått en Azzalurebehandling får inga biverkningar, men det är viktigt att veta vad man gör om det skulle hända. Be rätta för din certifierade behandlare. Om du lägger märke till någon av följande biverkningar: rodnad, svullnad, irritation, klåda, kittlande, smärta, obehag, sveda, blåmärke vi injektionsstället eller huvudvärk, trötta ögon eller dimsyn, hängande övre ögonlock, svullnad av ögonlocket, rinnande ögon, torra ögon, ryckningar i musklerna runt ögonen eller ansiktsförlamning.

För mer information kontakta din certifierade läkare/behandlare.

Kontakta en läkare omedelbart om du har svårigheter i att andas, svälja eller tala eller om ditt ansikte svullnar, huden blir röd eller om du får en kliande rodnad.
Dessa symptom kan betyda att du har fått en oönskad reaktion mot behandlingen.