Hösterbjudande på Skinbooster

merih NEW

50% rabatt på tredje Skinbooster-kuren

Boosta din sommarhud inför hösten! Med Skinbooster får din hud förbättrad elasticitet och struktur samt ökad naturlig lyster och spänst.

Sommaren är dock inte slut ännu och det är viktigt att skydda huden mot solens starka strålar under sommarens senare månader.

Med Skinbooster blir din hud både fräschare och piggare. Rynkor, linjor och veck reduceras eller jämnas ut och huden återfår förlorad volym.
Du kan göra göra Skinbooster över hela ansiktet samt hals, decor och händer. Vi rekommenderar en kur på 3 behandlingar för ett optimalt resultat. Pris per behandling är 3300 kr och just nu får du 50% rabatt på tredje behandlingen. Erbjudandet gäller till och med 30 september.

BOKA DIN BEHANDLING HÄR

Väska med på köpet

ZO Skin Health har som mål att säkra en hälsosam hud. Med produkter som bland annat korrigerar, reparerar och samtidigt förebygger skador erbjuder ZO en helhetslösning för alla.
Just nu får du en fin väska vid köp av ZO Skin!
Bland produkterna hittar du Sunscreen + Primer Broad-Spectrum SPF50 som ger en mjuk, silkesmatt finish för en jämnare applicering av make-up och skyddar mot UVA/UVB, HEV-ljus och IR-A, samtidigt som den återfuktar.
Smart Tone Broad-Spectrum SPF är ett lätt solskydd med en hint av färg som är utvecklad för att anpassa sig efter de flesta hudtoner. Den skyddar mot UVA/UVB, HEV-ljus och IR-A, samtidigt som den återfuktar.