Reducera rynkor

Revitalisera, lyfta och definiera

Under de år som vi har arbetat med estetiska skönhetsbehandlingar har vi träffat många personer som är bekväma med sin ålder men som inte vill ha en del linjer, rynkor och veck som uppstått. Då volymförluster uppstår i och med åldrande kan de tillsammans med veck och rynkor göra att man ser trött, ledsen och arg ut när man i själva verket känner sig glad, positiv och pigg. Man vill att utsidan skall spegla insidan. På NEW CLINIC  är vi måna om det naturligt vackra. Efter många år av erfarenhet känner vi oss professionella och trygga i vår roll som din skönhetsrådgivare.

 Våra behandlingar förbättrar ditt utseende på många olika sätt:

Revitalisera – ett fräschare och piggare ansikte
Reducera eller jämna ut linjer, rynkor och veck.
Lyfta – återställa förlorad volym
Skonsamt återställa förlorad volym i kinder, haka, tinning, under ögon mm.

Definiera – En diskret förstärkning
Läpparna och ansiktets kontur får en diskret men synlig förstärkning.


Teosyal - Prisbelönt och komplett fillersserie

TEOSYAL®  är en en komplett fillersserie av högsta kvalité tillverkat i Geneve av det globala bolaget Teoxane som grundades år 2003. Denna prisbelönta fillersserie är av 100% icke-animaliskt ursprung och biologiskt nedbrytbar hyaluronsyra vilket ger ett omedelbart men också långvarigt resultat som väl tolereras av kroppen. Teosyal fillers är framtaget för att återskapa volym, förstärka och konturera ansiktsdrag samt förbättra hudkvaliteten i ansiktet, på halsen och dekolletaget. Teosyal har ett brett utbud av produkter för att passa olika behandlingsområden. Vilken produkt som passar bäst bestämmer din behandlare vid konsultationen.


Om fillers

Med åldern minskar mängden fett, kollagen, elastin och hyaluronsyra i huden, vilka är ämnen som ger volym och stöd till vårt ansikte. Med tiden ser du begynnande linjer, fåror och rynkor som tillsammans med förlusten av volym i ansiktet visar synliga tecken på åldrande.

De fillers vi använder innehåller lokalbedövningsmedlet lidokain vilket gör behandlingen mer skonsam och behaglig både under och efter injektionen. 

Gelén i fillers liknar kroppens egen hyaluronsyra och är speciellt framtagen för att arbeta i hudens olika lager för att ersätta eller återskapa volym och förbättra hudens kvalitét och struktur.
Fillers är inte permanenta, och tillåter dig därför att ha kontroll över hur du ser ut.

 Fillers kan vitalisera och förbättra dina läppar genom en mängd möjliga behandlingar:
• Ge och återställa volym
• Forma och konturera
• Minska linjer runt läpparna

Behandlingarna anpassas efter dina förutsättningar och dina behov med omedelbara resultat.
Fillers är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 28 miljoner behandlingar med fillers har utförts över hela världen.

Fillers är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur.
Gelén är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen och är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Fördelarna
Resultaten av en behandling med fillers är långvariga, utan att vara permanenta. Effekten av en behandling med fillers syns vanligen i 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling kan effekten vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

 

Det är naturligt
Fillers ger resultat som ser naturligt ut. Behandlingen påverkar inte ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Eftersom fillers inte är permanent gör den det möjligt för dig att undvika att skapa ett permanent utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte med tiden förändras.

Före- och efterbilder

Före och efter resultat filler behandlingar
Fillers - läppar och kindvolym

Före och efter bilder behandling näsa
Fillers på näsa och mungipa

Resultat fillers behandling på män
Fillers - kindben och läppar

Resultat fillers behandling medelålders kvinna på läppar
Fillers - nasolab, haklinje, kindveck och läppkontur

Fillers behandling på läppar klinik Stockholm
Fillers - läppar

Skönhetsklinik i Stockholm
Fillers - läppar

Resultat fillers behandling på käklinje och kindben
Fillers - käklinje och kindben

filler behandlingar på läppar resultat
Fillers - läppar

Före och efter behandlingsresultat med filler
Fillers - kindben