Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster

Restylane Skinboosters är en unik behandling som återfuktar huden på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger en naturlig lyster.

Restylane Skinboosters har testats noga och det är bevisat att behandlingen:
• Ökar hudens elasticitet
• Ger fastare hud
• Ger mjukare och slätare hud
• Reducerar fina linjer
• Minskar ojämnheter i huden, som till exempel akneärr
Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unika förmåga att binda vatten. Restylane Skinboosters består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar länge i kroppen till skillnad mot för kroppens egen hyaluronsyra.  Restylane Skinboosters injiceras i mikro-doser under huden där de drar
åt sig vatten och ger långvarig djup återfuktning och förbättrar hudens kvalitet på lång sikt, ända upp 12 månader, beroende på behandlingsområde. 
De allra flesta som testar Restylane Skinboosters är mycket nöjda med de resultat de ser.

 

Bevara hudens naturliga lyster

Vanliga bekymmer med huden är:
• Huden har blivit grov eller ojämn med tiden
• Spänsten och lystern hos återfuktad hud finns inte där längre
• En känsla av att huden har förlorat elasticitet och ser trött och sliten ut
• En önskan att minska ojämnheter i huden, såsom akne ärr eller solskador

Restylane Skinboosters är en progressiv hudvårdsbehandling som förbättrar hudens kvalitet och tar fram dess naturliga lyster och ger ett naturligt resultat.

 

Behandlingen

En behandling med Restylane Skinboosters ger långvarigt och långsiktiga resultat. De förbättringar i hudkvaliteten som vi vet att produkterna åstadkommer är diskreta och naturliga. Oftast syns inte förbättringarna efter första behandlingen – men de kommer att synas med tiden och de kommer att hålla länge, ända upp till 12 månader efter första behandlingen

Ett typiskt behandlingsprogram med Restylane Skinboosters består av tre inledande behandlingar med två till fyra veckors mellanrum. Efter en sådan trestegsbehandling rekommenderas en underhållsbehandling var sjätte månad.

Vetenskapligt bevisade resultat

Restylane Skinboosters har påvisats i ett flertal kliniska studier. Resultaten börjar visa redan efter den första behandlingen men det är främst efter den inledande 3-behandlingsprogrammet, som man i studierna sett en signifikant förbättring av hudens elasticitet och hudens struktur.

Rekommenderade behandlingsområden:
• Ansikte
• Läppar
• Dekolletaget och halsen
• Händer
• Acneärr

Medan många skönhetsprodukter och behandlingar tenderar att skämma bort huden på ytan, arbetar Restylane Skinboosters med att förbättra hudens kvalitet inifrån.

Medan många skönhetsprodukter och behandlingar tenderar att skämma bort huden på ytan, arbetar Restylane skinboosters med att förbättra hudens kvalitet inifrån.

Djup återfuktning

Med tiden förändras hudens egenskaper - kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras så blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk. I motsats till hudcremer som man lägger på hudens yta så arbetar Restylane Skinboosters inifrån och ut. Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställer Restylane Skinboosters fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Enkelt förklarat så får huden en boost av fukt och ny energi. Restylane Skinboosters kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra utsatta och känsliga områden som hals, dekolletage, händer, knän så väl som partier med ärr/akneärr. Restylane Skinboosters återskapar inte bara fukt och balans i huden, den ger också huden möjligheten att långsamt stärkas och bli fastare.