Kemisk Peeling

Kemisk Peeling med Dermaceutic

Dermaceutics produkter är framtagna av ett franskt team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger, ursprungligen för att tillfredställa deras behov av hudvårdsprodukter. Produkterna förbereder, optimerar, reparerar och förlänger resultatet av peeling, laserbehandling, utfyllning av rynkor samt kirurgiska ingrepp.

Dermaceutics laboratorier var bland de första i världen att utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, stabiliserad vitamin C och glykolsyra. Dermaceutic är ledande inom cosmeceuticals-industrin i upptäckten av effektiva kombinationer av ingredienser som används inom estetisk dermatologi.

Effektiviteten av Dermaceutics cosmeceuticals och kemiska peeler har bevisats dels i omfattande kliniska studier och dels i deras samarbete med branschledande utövare från hela världen.

 

Mask Peel

Med en mask peel rengörs huden effektivt på djupet. Denna behandling är särskilt lämpad för fet- och oren hud, mot akne samt för en föryngring av huden.Behandlingen ger en fin lyster och renar huden effektivt.

I behandlingen ingår: rengöring med pree-peel, peeling med mask peel och en avslutande creme. Mask peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peelingkuren.

Före- och efterbilder Mask Peel

Kemisk Peeling Kemisk Peeling

Milk Peel

Milk Peel är en behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter. Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Den rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud – en riktig askungepeel!

I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med mjölksyrapeel, avslutande post-peel.
Milk Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall.
För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peelingkuren.

Före- och efter bilder Milk Peel

Kemisk Peeling

Mela Peel

Mela Peel är en behandling för att behandla all sorts pigmentering. En högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljummande-och uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy och utjämnande hudton.

Mela Peel utförs i kur om 2-3 behandlingar med en månads intervall.
För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före och under peelingkuren.

Före- och efterbilder Mela Peel

Kemisk Peeling Kemisk Peeling