Läppbehandlingar med fillers

Läpparna och ögonen är ofta det första man ser hos en person.
Eftersom munnen är det vi rör på mest i ansiktet, är det också här vi tappar mest volym när vi åldras. Med våra fillerbehandlingar framhäver du dina läppar genom att återskapa volymen och om du vill kan vi skapa en tydligare läppkontur.
Dina läppar blir fylligare och markerade på ett naturligt sätt och du får den får den form och fyllighet du önskar.

Det här kan NEW CLINIC göra för dina läppar:
• Forma läpparna
• Fylligare läppar
• Markera läpplinjen
• Skapa gladare munvinklar
• Reducera pussrynkor runt munnen

Om fillers

Med åldern minskar mängden fett, kollagen, elastin och hyaluronsyra i huden, vilka är ämnen som ger volym och stöd till vårt ansikte. Med tiden ser du begynnande linjer, fåror och rynkor som tillsammans med förlusten av volym i ansiktet visar synliga tecken på åldrande. De fillers vi använder innehåller lokalbedövningsmedlet lidokain vilket gör behandlingen mer skonsam och behaglig både under och efter injektionen.

Gelén i fillers liknar kroppens egen hyaluronsyra och är speciellt framtagen för att arbeta i hudens olika lager för att ersätta eller återskapa volym och förbättra hudens kvalitét och struktur.
Fillers är inte permanenta, och tillåter dig därför att ha kontroll över hur du ser ut.

 Fillers kan vitalisera och förbättra dina läppar genom en mängd möjliga behandlingar:
• Ge och återställa volym
• Forma och konturera
• Minska linjer runt läpparna

Behandlingarna anpassas efter dina förutsättningar och dina behov med omedelbara resultat.
Fillers är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. På NEW CLINIC använder vi bland annat Restylane som använts till mer än 28 miljoner behandlingar över hela världen.

Fillers är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur.
Gelén är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen och är icke-animalisk.

 

Fördelarna
Resultaten av en behandling med fillers är långvariga, utan att vara permanenta. Effekten av en behandling med fillers syns vanligen i 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling kan effekten vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

 

Naturligt resultat
Fillers ger resultat som ser naturligt ut. Behandlingen påverkar inte ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Eftersom fillers inte är permanent gör den det möjligt för dig att undvika att skapa ett permanent utseende som du kanske ångrar när ditt ansikte med tiden förändras.