NEW Concept är våra unika kombinationsbehandlingar som vi har tagit fram efter många års erfarenhet och kunskap efter förfrågan från våra kunder. Nedan hittar du all info om behandlingarna samt våra egna före- och efterbilder. Som vanligt så rekommenderar vi dig att komma på en kostnadsfri konsultation för bedömning.

skönhetsbehandlingar i stockholm stureplan

NEW SHAPE. NEW YOU.

Efter många års erfarenhet av skönhet och injektionsbehandlingar har vi på  NEW CLINIC tagit fram vår egna signaturbehandling NEW SHAPE. Behandlingen hjälper till att förstärka de tre områden i ansiktet som med åldern förlorar sin form och elasticitet -kind -och käkben samt haka. Samtliga områden behandlas med fillers som förstärker och föryngrar linjer och konturer och ger ansiktet ett lyft, utan att ge ett svullet eller plufsigt intryck.

NEW SHAPE finns i två olika behandlingar beroende på hur mycket produkter som behövs för att uppnå önskat resultat.

Priser

NEW SHAPE  - 5 ml fillers & valfritt antal områden med botulinumtoxin kostar 20 000 kr.

NEW SHAPE - 3 ml fillers & valfritt antal områden med botulinumtoxin kostar 15 000 kr.

NEW SKIN

Den här behandlingen är för dig som vill ha hela paketet. Vi börjar med en stimulation peel som arbetar bort döda hudceller på ytan och stimulerar huden till produktion av nya friska hudceller. Därefter jobbar vi med att jämna ut hudtonen genom att ta bort små pigmentfläckar och ytliga kärl med hjälp av vår IPL.

Under sista steget jobbar vi med Dermapen 4 för att stimulera kollagen och elastin produktionen och avslutar därefter med en av våra två Acceleratorer från ZO Skin Health som antingen lugnar eller stramar upp huden. Denna Accelerator fortsätter du sedan att behandla med hemma i två veckor.

Vilken accelerator som används beror på behovet hos din hud och målet med behandlingen. Behandlingen tar cirka 1,5 timme.

NEW SKIN  tar cirka 1,5 timme och kostar 4500 kr.

NEW SKIN BOOST

NEW SKIN Boost är för dig som vill ha en uppstramning och en ordentlig återfuktning av huden. Vi jobbar med den kemiska peelingen PRX-T33 för att minska porer, jämna ut hudtonen och få upp spänst och lyster. Efter behandlingen lägger vi en boostande fillers under huden som stimulerar till produktion av kollagen och elastin samt ger dig en ordentlig dusch av fukt precis under huden. Vi väljer mellan Profhilo, Skinbooster och Beautybooster beroende på vad din hud är i behov av.

NEW SKIN  Boost tar cirka 45 min och kostar 4000 kr.

NEW SKIN Texture

NEW SKIN texture jobbar på hudens struktur. Med hjälp av Dermapen slussar vi ner PRX-t33 vätskan ännu djupare i huden för en maxad effekt av behandlingen. Perfekt för dig som behöver en djuprengöring och/eller en uppstramning av huden.
NEW SKIN Texture tar cirka 1 timme och kostar 2500 kr.

NEW SKIN Vampyr

NEW SKIN Vampyr. Att slussa ner plasma med hjälp av dermapen gör att effekten av dermapen ökar. Detta då plasma är mycket rik på tillväxtfaktorer, vilket gör att stimuleringen av kollagen och elastin optimeras.
Behandlingen utförs av legitimerad sjuksköterska som tar ett blodprov som sedan centrifugeras för att utvinna plasman.
Att utnyttja ditt eget blods alla kraftfulla fördelar i behandling är även känd som den så kallade ”vampyr-metoden”.

NEW SKIN Vampyr kostar 3500 kr.