NEWS – Fraktionerad koldioxidlaser

Sarah News

Fraktionerad koldioxidlaser

Låt oss presentera vår senaste behandling som är en fraktionerad koldioxidlaser som utförs med en SmartXide Punto från DEKA som är världsledande på området och den mest avancerade och välbeprövade utrustningen som finns på marknaden.

Vår professionella och erfarna sjuksköterska/hudterapeut, Johanna,  med över 15 års erfarenhet av  laser och ett brinnande intresse för hud har redan börjat behandla kunder med fantastiskt resultat.

Fraktionerad laser är en av de mest kraftfulla behandlingarna för skin tightening och hudföryngring. Det är även den mest effektiva behandlingen på marknaden för acneärr.

Lasern skapar mikroskopiska hål i huden vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Detta resulterar frisk och ny vävnad som förbättrar hudens struktur och kvalitet.

Den fraktionerade lasern behandlar:

  • Solskadad/åldrad hud
  • Acneärr
  • Rynkor och linjer
  • Reducering av porer
  • Ojämn pigmentering
  • Hud i behov av att stimulera elasticiteten

Fraktionerad laser kan göras på ansikte, hals, dekolletage, handrygg samt enstaka ärr på kroppen. Undvik sol i 1 månad innan behandlingen samt att du bör undvika solen1-2 månader efter behandlingen.

Vi rekommenderar att du kommer på en kostnadsfri konsultation där vi hittar en behandling anpassad efter din hud och dina önskemål samt hur många behandlingar som krävs. Vanligtvis rekommenderas 1-2 behandlingar.

Vid behandling t.o.m. 28 februari 2023 får du med en behandlande och vårdande kräm från ZO skin till ett värde på ca 1000 kr.

Pris från 4500 kr

 

Fraktionerad koldioxidlaser – CoolPeel

CoolPeel är ett säkert och bekvämt sätt att dra nytta av fördelarna med en traditionell CO2 behandling utan att behöva en lång läkningstid.

Detta är en lättare variant av lasern utan värme som passar den känsligare hudtypen eller dig som har mycket pigment i huden.  Passar även dig som inte har samma möjlighet att undvika solen. Tack vare de unika funktionerna i SmartXide Punto är det möjligt att välja önskad återhämtningstid genom att rikta in sig på det ytliga lagret av huden.

Med hjälp av CoolPeel reducerar du solskador, fina linjer och porstorlek. Du får även lyster och en jämnare hudton.

Vi rekommenderar en behandlingskur på 2-4 behandlingar för optimalt resultat

CoolPeel behandling från 25 november t.o.m 28 februari 2023: 4000 kr. (ord. Pris 5000 kr).