NEWS – Fraktionerad koldioxidlaser

Sarah News

Fraktionerad koldioxidlaser

Låt oss presentera vår senaste behandling som är en fraktionerad koldioxidlaser som utförs med en SmartXide Punto från DEKA som är världsledande på området och den mest avancerade och välbeprövade utrustningen som finns på marknaden.

Vår professionella och erfarna sjuksköterska/hudterapeut, Johanna,  med över 15 års erfarenhet av  laser och ett brinnande intresse för hud har redan börjat behandla kunder med fantastiskt resultat.

Fraktionerad laser är en av de mest kraftfulla behandlingarna för skin tightening och hudföryngring. Det är även den mest effektiva behandlingen på marknaden för acneärr.

Lasern skapar mikroskopiska hål i huden vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin. Detta resulterar frisk och ny vävnad som förbättrar hudens struktur och kvalitet.

Den fraktionerade lasern behandlar:

 • Solskadad/åldrad hud
 • Acneärr
 • Rynkor och linjer
 • Reducering av porer
 • Ojämn pigmentering
 • Hud i behov av att stimulera elasticiteten

Fraktionerad laser kan göras på ansikte, hals, dekolletage, handrygg samt enstaka ärr på kroppen. Undvik sol i 1 månad innan behandlingen samt att du bör undvika solen1-2 månader efter behandlingen.

Vi rekommenderar att du kommer på en kostnadsfri konsultation där vi hittar en behandling anpassad efter din hud och dina önskemål samt hur många behandlingar som krävs. Vanligtvis rekommenderas 1-2 behandlingar.

Vid behandling t.o.m. 28 februari 2023 får du med en behandlande och vårdande kräm från ZO skin till ett värde på ca 1000 kr.

Pris från 4500 kr

 

Fraktionerad koldioxidlaser – CoolPeel

CoolPeel är ett säkert och bekvämt sätt att dra nytta av fördelarna med en traditionell CO2 behandling utan att behöva en lång läkningstid.

Detta är en lättare variant av lasern utan värme som passar den känsligare hudtypen eller dig som har mycket pigment i huden.  Passar även dig som inte har samma möjlighet att undvika solen. Tack vare de unika funktionerna i SmartXide Punto är det möjligt att välja önskad återhämtningstid genom att rikta in sig på det ytliga lagret av huden.

Med hjälp av CoolPeel reducerar du solskador, fina linjer och porstorlek. Du får även lyster och en jämnare hudton.

Vi rekommenderar en behandlingskur på 2-4 behandlingar för optimalt resultat

CoolPeel behandling från 25 november t.o.m 28 februari 2023: 4000 kr. (ord. Pris 5000 kr).

New ZO Skin Day – Tors 22 September

Sarah News

VARMT VÄLKOMNA TILL ZO SKIN HEALTH KONSULTATIONSDAG.

Torsdag 22 september kommer Marlene från ZO Skin Health och är med oss på kliniken mellan kl. 10-15.
Denna dag har du möjlighet att boka en enskild konsultation med Marlene, Stina & Johanna.

Konsultation tar 45 min där du får rengöring, dubbelpeeling, en grundlig hudkonsultation och en plan för din hud. Vi avslutar denna konsultation med produkter anpassade för din hud samt UV-skydd.

Kostnad 595.- /gratis vid köp av 3 produkter från ZO Skin Health

Det går även att lägga till ZO Stimulation Peel i konsultationen för en kostnad av 995 kr (ord. Pris 1500 kr)

Denna dag får ni dessutom 10% på alla produkter.

Ni bokar er enskilda tid på mejl: info@newclinic.se eller här: 08- 777 83 15

Vi ser fram emot att träffa er!

Vi välkomnar Johanna Kollberg, vår nya behandlare med kampanj

Sarah News

Vi välkomnar Johanna till NEW

Vi är glada och stolta över att äntligen kunna berätta att legitimerad sjuksköterska Johanna Kollberg startar hos NEW CLINIC.

Johanna är legitimerad sjuksköterska sedan 2003 samt auktoriserad hudterapeut sedan 2006.

Hon har arbetat med akutsjukvård på Bromma Sjukhus och 2007 började hon på Gamla Stans laser och kirurgmottagning.

Från 2016 till 2022 arbetade Johanna på Stureplanskliniken.

Hon har många års erfarenhet att arbeta med Laser, IPL , medicinska hudvårdsbehandlingar, Dermapen, PRX, HIFU, Carboxy therapy, sclerosering, Coolshape, PRP, svettbehandling av axiller, thermage och Mira dry.

Johanna är certifierad av estetiska injektionsrådet.

Med denna bakgrund är Johanna med sin långa erfarenhet, sina dubbla utbildningar, och med sitt brinnande intresse för hudvård en av de mest meriterade i branschen. En mycket kompetent och noggrann behandlare.

Du kan redan nu boka tid till henne här!

Vi vill påminna om vår PRP erbjudande som även gäller hos Johanna. PRP är en mycket effektiv och helt naturlig injektionsbehandling som passar lika bra för män som för kvinnor med håravfall och tunt hår.

Erbjudandet ger dig 2500:- i rabatt när du bokar 4 behandlingar innan midsommar.

Förutom det, under hela maj och juni kan du göra en eller fler PRX-t33 behandlingar för 1000:- pr behandling (ord pris 1900;-) hos Johanna!

Varmt välkommen!

Vi välkomnar Sofia Augustsson, vår nya behandlare med kampanj

Sarah News

Vi välkomnar Sofia till NEW

Sofia är legitimerad sjuksköterska sedan 2005 och har arbetat inom akutsjukvård på Karolinska Sjukhuset och även kvinnosjukvård/gynekologi.

Hon började arbeta med plastikkirurgi 2006 och utbildade sig inom estetisk injektionsteknik och har sedan dess arbetat som sjuksköterska/injektionsbehandlare på bla Kirurgcentrum, Stureplanskliniken, Akademikliniken och Entouch i Stockholm.

Därav är hon en av Nordens mest kompetenta och erfarna behandlare inom estetiska injektioner som framför allt fillers och botox. Hon behärskar även behandlingar som Sunekos, Microneedling, Kemiska peelingar, IPL, kärl, och medicinsk hudvård. Tidigare erfarenhet av hårtransplantationer och laser. Sofia är certifierad inom estetiska injektionsrådet och behärskar alla avancerade injektionsbehandlingar.

Hon besitter en bred kompetens inom alla injektionstekniker och har ett fantastiskt handlag och tränat öga för att skapa naturliga resultat som gör skillnad. Hennes erfarenhet, handlag och ödmjuka personlighet ger sig uttryck i väldigt många nöjda kunder.

Under hela mars erbjuder vi hennes kunder 25% på alla injektionsbehandlingar.

Gäller endast för behandling hos Sofia.

Vi välkomnar Frida, vår nya behandlare med kampanj

Sarah News

 

Vi välkomnar Frida till NEW

Frida är legitimerad sjuksköterska sedan 2001 och har har arbetat på Södersjukhuset och Visby lasarett inom lungmedicin, infektion och ortopedi. Hon har sedan 2007 arbetat på Stureplanskliniken och Akademikliniken där hon framförallt att arbetat med att injicera fillers, botulinumtoxin och Belkyra men har även lång erfarenhet av medicinsk hudvård, kemiska peeling, IPL, PRX, HIFU, Dermapen, Coolshape, Sklerosering och PRP. Hon har även arbetat med håravfall och hårtransplantationer samt assisterat vid ögonlocksoperationer.

Frida är certifierad inom estetiska injektionsrådet och behärskar alla avancerade injektionsbehandlingar. Med denna bakgrund är Frida en av dem som arbetat längst med injektionsbehandlingar i Norden och är en mycket trygg och noggrann behandlare.

Just nu erbjuder vi 3 för 1 på botulinumtoxin och 1000 kr i rabatt på fillers. Gäller endast för behandling hos Frida samt till och med sista maj.

Nya behandlingar hos oss – PRP och PRX-T33

Sarah News

PRP-behandling mot håravfall och stimulering av hårtillväxt

PRP vambyrbehandling

Nu kan du även komma till oss för PRP-behandling som är effektiv mot håravfall och stimulering av hårtillväxt. Behandlingen går ut på att använda kroppens läkande egenskaper i syfte att stimulera stamcellerna till att ersätta döda hud- och hårceller med nya, friska celler.

Läs mer om PRP här. 

PRX-T33 – kraftfull kemisk peeling

Kom till och testa PRX-T33 som är en kraftftull kemisk peeling för alla hudtyper och åldrar. Det unika med behandlingen är att det inte orsakar ”frosting” och behandlingen kan göras alla årstider. Den är även smärtfri och orsakar minimal fjällning. Läs mer om PRX-T33 här.

Missa inte vårens erbjudande: Lägg till kemisk peeling PRX-T33 på valfri behandling för endast 1000 kr. Erbjudandet gäller hos behandling hos Claire. 

På bild full face med PRX-T33, fillers och botulinumtoxin. 

före efter bild fillers behandling stockholm

Öka hudens kollagentillväxt naturligt med Dermapen

Den populära behandlingen Dermapen nu på New Clinic

Dermapen™ är en avancerad micro-needling behandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar.

Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid.

Behandlingen kan utföras på alla, oavsett hudtyp och färg. Dermapen rekommenderas bland annat till:

 • Huduppstramning- och föryngring
 • Fina linjer och rynkor
 • Stora porer
 • Acne
 • Oren hud
 • Pigmenteringar
 • Ärr - inklusive acne ärr, kirurgiska ärr

Varmt välkommen att höra av dig till oss vid frågor och funderingar.