Vi välkomnar Frida, vår nya behandlare med kampanj

merih News

 

Vi välkomnar Frida till NEW

Frida är legitimerad sjuksköterska sedan 2001 och har har arbetat på Södersjukhuset och Visby lasarett inom lungmedicin, infektion och ortopedi. Hon har sedan 2007 arbetat på Stureplanskliniken och Akademikliniken där hon framförallt att arbetat med att injicera fillers, botulinumtoxin och Belkyra men har även lång erfarenhet av medicinsk hudvård, kemiska peeling, IPL, PRX, HIFU, Dermapen, Coolshape, Sklerosering och PRP. Hon har även arbetat med håravfall och hårtransplantationer samt assisterat vid ögonlocksoperationer.

Frida är certifierad inom estetiska injektionsrådet och behärskar alla avancerade injektionsbehandlingar. Med denna bakgrund är Frida en av dem som arbetat längst med injektionsbehandlingar i Norden och är en mycket trygg och noggrann behandlare.

Just nu erbjuder vi 3 för 1 på botulinumtoxin och 1000 kr i rabatt på fillers. Gäller endast för behandling hos Frida samt till och med sista maj.

Nya behandlingar hos oss – PRP och PRX-T33

merih News

PRP-behandling mot håravfall och stimulering av hårtillväxt

PRP vambyrbehandling

Nu kan du även komma till oss för PRP-behandling som är effektiv mot håravfall och stimulering av hårtillväxt. Behandlingen går ut på att använda kroppens läkande egenskaper i syfte att stimulera stamcellerna till att ersätta döda hud- och hårceller med nya, friska celler.

Läs mer om PRP här. 

PRX-T33 – kraftfull kemisk peeling

Kom till och testa PRX-T33 som är en kraftftull kemisk peeling för alla hudtyper och åldrar. Det unika med behandlingen är att det inte orsakar ”frosting” och behandlingen kan göras alla årstider. Den är även smärtfri och orsakar minimal fjällning. Läs mer om PRX-T33 här.

Missa inte vårens erbjudande: Lägg till kemisk peeling PRX-T33 på valfri behandling för endast 1000 kr. Erbjudandet gäller hos behandling hos Claire. 

På bild full face med PRX-T33, fillers och botulinumtoxin. 

före efter bild fillers behandling stockholm

Öka hudens kollagentillväxt naturligt med Dermapen

Den populära behandlingen Dermapen nu på New Clinic

Dermapen™ är en avancerad micro-needling behandling som på ett helt naturligt sätt ökar hudens kollagentillväxt. Enkelt beskrivet, orsakar Dermapen™ en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar.

Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av tillväxtfaktorer och naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av tex fraktionerad laser, men Dermapen™ har mycket mindre biverkningar och en kortare återhämtningstid.

Behandlingen kan utföras på alla, oavsett hudtyp och färg. Dermapen rekommenderas bland annat till:

  • Huduppstramning- och föryngring
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Acne
  • Oren hud
  • Pigmenteringar
  • Ärr - inklusive acne ärr, kirurgiska ärr

Varmt välkommen att höra av dig till oss vid frågor och funderingar.