Vår story

Vi är två av branschen mest meriterade sjuksköterskor, båda med lång och gedigen erfarenhet och känsla för det estetiska, som startade NEW CLINIC tillsammans då vi hade en gemensam vision om hur en skönhetsklinik ska se ut och kännas för dig som patient när du gör estetiska behandlingar. 

 I en ljus, trygg och avkopplande miljö vill vi att du som kommer till oss ska känna dig lugn och väl omhändertagen. Med ett unikt sinne för naturlig skönhet, gott omdöme och ansvarskänsla, lyssnar vi på dig, dina behov och önskemål. När du går från oss ska känslan vara NEW- fräsch och upplyft med ett naturligt resultat.

 Vi är kända för att utstråla trygghet, är lätta på handen och arbetar med en tekniskt avancerad stickteknik ,vilket ger oss en bra känsla. Detta tillsammans gör att behandlingen för dig som patient, blir mer skonsam och behaglig.

 Att ständigt hålla oss uppdaterade genom kurser och fortbildningar är en viktig del i vårt arbete. Vi har sedan starten av vår karriär med estetiska behandlingar (1999), botox och fillers (2005) gått vidareutbildningar och kurser samt deltagit på flera internationella kongresser bland annat i Stockholm, Berlin, Madrid, Paris, Monte Carlo, Cannes och Rom.

 Förutom vårt gemensamma intresse för skönhet vill vi att NEW CLINIC ska stå för en lättsam miljö där du som patient känner dig upplyft och omhändertagen och NEW.

 Med våra vardera 17 års erfarenhet vågar vi säga att vi är några av norra Europas mest meriterade och erfarna sjuksköterskor och skönhetskonsulter inom estetiska behandlingar.

NEW CLINIC har patientförsäkring och ansvarig medicinsk läkare är Anders Liss på Art Clinic. 

 Varmt välkommen till oss NEW CLINIC.

 

Bild av Anna Stenbeck Billing

Anna Stenbeck Billing

Legitimerad sjuksköterska

Anna är legitimerad sjuksköterska sedan 1999 och har bland annat arbetat med plastikkirurgi sedan 2001 på Kirurgcentrum, Proforma Clinic och Stureplanskliniken. Innan dess arbetade hon på The London Clinic, Harley Street i London, Sophiahemmet och Södersjukhuset. Anna har sedan 2005 arbetat främst med fillers och botulinumtoxin men även kemisk peeling, medicinsk hudvård, IPL, carboxy therapy, skleroterapi, svettbehandlingar, håravfall, hårtransplantation och hudföryngring. Hon har lång erfarenhet av estetiska behandlingar och behärskar samtliga indikationer för fillers och botox.

Bild av Helen Kraft

Helen Kraft

Legitimerad sjuksköterska

Helen är legitimerad sjuksköterska sedan 1992 och har arbetat med plastikkirurgi sedan 1999 på bland annat Akademiska sjukhuset, Art Clinic och nu senast som klinikchef på Stureplanskliniken. Under sin tid på Art Clinic arbetade Helen som operationskoordinator inom plastikkirurgi och koncernansvarig för samtliga injektionsbehandlingar. Helen har sedan 2005 arbetat främst med fillers och botulinumtoxin och även kemisk peeling, medicinsk hudvård, IPL, carboxy therapy, skleroterapi, svettbehandlingar, håravfall och hudföryngring. Hon har lång erfarenhet av estetiska behandlingar och behärskar samtliga indikationer för fillers och botox.

Bild av Frida

Frida

Legitimerad sjuksköterska

Frida är legitimerad sjuksköterska sedan 2001 och har har arbetat på Södersjukhuset och Visby lasarett inom lungmedicin, infektion och ortopedi. Hon har sedan 2007 arbetat på Stureplanskliniken och Akademikliniken där hon framförallt att arbetat med att injicera fillers, botulinumtoxin och Belkyra men har även lång erfarenhet av medicinsk hudvård, kemiska peeling, IPL, PRX, HIFU, Dermapen, Coolshape, Sklerosering och PRP. Hon har även arbetat med håravfall och hårtransplantationer samt assisterat vid ögonlocksoperationer. Frida är certifierad inom estetiska injektionsrådet och behärskar alla avancerade injektionsbehandlingar. Med denna bakgrund är Frida en av dem som arbetat längst med injektionsbehandlingar i Norden och är en mycket trygg och noggrann behandlare. Vid frågor, mejla gärna till frida@newclinic.se.

Bild av Stina

Stina

Auktoriserad hudterapeut

Stina är auktoriserad hudterapeut med en internationell CIDESCO examen från Elisabethskolan. Med många års erfarenhet och bred kompetens är hon trygg, säker och noggrann i sin roll. Stina kommer närmast från den välkända salongen Unni i Sickla. Hon brinner för hudvård och att skräddarsy behandlingar efter kundens specifika behov och efterfrågan för att få bästa tänkbara resultat. Stina erbjuder klassisk ansiktsbehandling, kemisk peeling, Dermapen och IPL. Som tillägg du även  boka frans- och brynfärg, manikyr och avslappnande massage.  Vid frågor, mejla gärna stina@newclinic.se

Bild av Nadin

Nadin

Legitimerad sjuksköterska

Nadin är legitimerad sjuksköterska sedan 2015 och har arbetat med främst akutkirurgi på Danderyds Sjukhus, st Görans Sjukhus, Löwenströmska och med plastikkirurgi på Sophiahemmet i Stockholm. Då Nadin har ett stort intresse men även ett naturligt och fantastiskt handlag för injektionsbehandlingar har hon även jobbat med detta sedan 2015. Hon har genomgått kurser och utbildningar för avancerad teknik inom filler, botox, och behärskar även behandlingar såsom prp, prx, sunekos mm. Nadins fokus ligger på att skapa naturliga resultat och hennes favoritbehandling är läppföryngring där hon vill återskapa läpparnas volym och struktur. Hon är ständigt uppdaterad inom de senaste teknikerna och trenderna inom skönhetsbranschen och sätter alltid säkerhet i första hand. En trygg och omtyckt behandlare som är både noggrann och lugn Vid frågor, mejla gärna till info@newclinic.se.

Bild av Sofia

Sofia

Legitimerad Sjuksköterska

Sofia är legitimerad sjuksköterska sedan 2005 och har arbetat inom akutsjukvård på Karolinska Sjukhuset och även kvinnosjukvård/gynekologi. Hon började arbeta med plastikkirurgi 2006 och utbildade sig inom estetisk injektionsteknik och har sedan dess arbetat som sjuksköterska/injektionsbehandlare på bla Kirurgcentrum, Stureplanskliniken, Akademikliniken och Entouch i Stockholm. Därav är hon en av Nordens mest kompetenta och erfarna behandlare inom estetiska injektioner som framför allt fillers och botox. Behärskar även behandlingar som Sunekos, Microneedling, Kemiska peelingar, IPL, kärl, och medicinsk hudvård. Tidigare erfarenhet av hårtransplantationer och laser. Sofia är certifierad inom estetiska injektionsrådet och behärskar alla avancerade injektionsbehandlingar. Hon besitter en bred kompetens inom alla injektionstekniker och har ett fantastiskt handlag och tränat öga för att skapa naturliga resultat som gör skillnad. Hennes erfarenhet, handlag och ödmjuka personlighet ger sig uttryck i väldigt många nöjda kunder. Vid frågor, mejla gärna info@newclinic.se

Bild av Johanna Kollberg

Johanna Kollberg

Legitimerad sjuksköterska och auktoriserad Hudterapeut

Johanna är legitimerad sjuksköterska sedan 2003 samt auktoriserad hudterapeut sedan 2006. Hon har arbetat med akutsjukvård på Bromma Sjukhus och 2007 började hon på Gamla Stans laser och kirurgmottagning. Från 2016 till 2022 arbetade Johanna på Stureplanskliniken. Därav har hon många års erfarenhet att arbeta med Laser, IPL , medicinska hudvårdsbehandlingar, Dermapen, PRX, HIFU, Carboxy therapy, sclerosering, Coolshape, PRP, svettbehandling av axiller, thermage och Mira dry. Har även arbetat med att assistera vid ögonlocksoperationer samt åderbråck. Johanna är certifierad inom estetiska injektionsrådet. Med denna bakgrund är Johanna med sin långa erfarenhet, utbildad Sjuksköterska och Hudterapeut samt med ett brinnande intresse för hudvård en av de mest meriterade i branschen. En mycket kompetent och noggrann behandlare. Vid frågor, mejla gärna till info@newclinic.se.

New Clinic

New Clinic är en specialistklinik för medicinsk estetisk vård och behandling. Vi som driver kliniken är legitimerade sjuksköterskor och har flera års erfarenheter av att arbeta inom medicinsk estetisk vård.

Våra mål

Vi vill erbjuda våra kunder en trygg klinik och säker miljö för dig som vill utföra injektionsbehandlingar med fillers och botox, kemisk peeling och IPL.
Vi kompromissar aldrig med säkerheten och anpassar alla behandlingar efter dina förutsättningar.

Vår mission

Vi vill att du som kommer till oss ska känna dig väl omhändertagen och att du ska vara 100% nöjd med din behandling.

Vår vision

Vår vision är att bli förstahands-valet för den som funderar på injektionsbehandlingar, kemisk peeling eller IPL.
Med flera års erfarenheter och som legitimerade sjuksköterskor aktiva inom medicinsk estetisk vård vill vi erbjuda bästa möjliga behandling där du får ett naturligt resultat som överträffar dina förväntningar.