sunekos

Alla injektionsbehandlingar på NEW CLINIC utförs av legitimerade sjuksköterskor med lång erfarenhet.

 

En helt ny injektionsbehandling

Sunekos är det senaste inom injektionsbehandling som återställer hudens egna kvalitét och balans genom att sätta igång kollagen produktionen. Den unika formula stimulerar fibroblasterna i dermis som reproducerar både kollagen och elastin som är de ämnen som motar tillbaka rynkor och är viktiga för hudens cellförnyelse. Processen motverkar åldrandet på ett naturligt sätt och med hänsyn till din naturliga ansiktsform.

En av fördelarna med Sunekos är att behandlingen kan användas på alla hudtyper samt på alla områden såsom ansikte, hals, dekolletage och händer. Sunekos är effektiv i svårbehandlade områden såsom runt ögonen. Behandlingen är är väldigt effektiv och tar bort påsar och mörka ringar under ögonen. 

 

Resultat som håller

I snitt håller resultaten från en behandling i sex månader. Men det kan är individuellt och kan variera beroende på patient och hudtyp. Dock ser vi att det vanliga är att man efter sex månader upprepar behandlingen för långvarig effekt.

Behandlingar med Sunekos rättar till och förebyggar olika tecken på åldrande och Sunekos är den enda naturliga behandlingen  som stimulerar kroppens egna produktion av kollagen och elastin. Behandlingen återställer även volymförlust och ger hudens elasticitet en klar förbättring.

Efter behandlingen kan du återgå till normala aktivititer och tiden för en behandling uppskattas till ca 15 min. Beroende på vilket område som ska behandlas så utför man en kur på mellan 3-4 gånger under en period på 3-4 veckor.