Vi firar ny lokal med erbjudande på filler!

Reducera rynkor

Äntligen är våren här och vi är glada och stolta att kunna berätta att New Clinic vuxit fantastiskt snabbt och vi flyttar därför till en större lokal på Engelbrektsgatan 19 (BV). I den 140 m2 stora sekelskifteslokalen finns 3 ljusa och fräscha behandlingsrum i en behaglig och lugn miljö.

I och med flytten kommer vi kunna erbjuda fler behandlingstider hos både Anna Stenbeck Billing och Helen Kraft, samt utöka samarbetet med Art Clinic. Det känns väldigt roligt att nu kunna erbjuda fler tider hos oss sjuksköterskor men även konsultationer hos en plastikkirurg varje vecka. Plastikkirurgen kommer även kunna utföra mindre ingrepp i New Clinics lokaler.

Under året har vi hunnit med att vara på utbildning i bland annat Monaco där vi tagit del av nya behandlingssätt och kommande trender inom skönhetsindustrin. För oss är det viktigt att ständigt hålla oss uppdaterade och hänga med i branschens utveckling så att vi hela tiden kan bli bättre på det vi arbetar med.

Vi har också blivit omtalade i pressen då magasinen Daisy Beauty och Amelia gjort reportage om New Clinic och vad vi kan erbjuda för behandlingar. Det arbete vi utför har även uppmärksammats av branschen då vi blev Award Winners och fick utmärkelsen “The Newcomer Of The Year” av Retylane Norden / Galderma. New Clinic var den snabbast växande kliniken i norden under vårt första år, 2016.

ERBJUDANDE

För att fira vår nya lokal samt detta händelse – och framgångsrika år vill vi ge tillbaka till våra kunder, ni som faktiskt gjort det möjligt för oss att växa till där vi är idag.

Därför erbjuder vi hela 1000 SEK rabatt per filler (om du exempelvis gör 5 filler blir rabatten 5000 SEK) från den 12:e – 30:e juni 2017.

Välkommen att boka tid för behandling eller konsultation.

Vi önskar er alla en fantastisk start på sommaren/
Anna & Helen

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *