Vi välkomnar Sofia Augustsson, vår nya behandlare med kampanj

Sarah News

Vi välkomnar Sofia till NEW

Sofia är legitimerad sjuksköterska sedan 2005 och har arbetat inom akutsjukvård på Karolinska Sjukhuset och även kvinnosjukvård/gynekologi.

Hon började arbeta med plastikkirurgi 2006 och utbildade sig inom estetisk injektionsteknik och har sedan dess arbetat som sjuksköterska/injektionsbehandlare på bla Kirurgcentrum, Stureplanskliniken, Akademikliniken och Entouch i Stockholm.

Därav är hon en av Nordens mest kompetenta och erfarna behandlare inom estetiska injektioner som framför allt fillers och botox. Hon behärskar även behandlingar som Sunekos, Microneedling, Kemiska peelingar, IPL, kärl, och medicinsk hudvård. Tidigare erfarenhet av hårtransplantationer och laser. Sofia är certifierad inom estetiska injektionsrådet och behärskar alla avancerade injektionsbehandlingar.

Hon besitter en bred kompetens inom alla injektionstekniker och har ett fantastiskt handlag och tränat öga för att skapa naturliga resultat som gör skillnad. Hennes erfarenhet, handlag och ödmjuka personlighet ger sig uttryck i väldigt många nöjda kunder.

Under hela mars erbjuder vi hennes kunder 25% på alla injektionsbehandlingar.

Gäller endast för behandling hos Sofia.