Zo Skin Health är en resultatinriktad hudvårdsserie som är framtagen av den världsberömda dermatologen Dr. Zein Obagi. Produkterna kan användas oberoende av hudtillstånd, ålder, kön och etnicitet.
I över 35 år har Dr. Zein Obagi varit en pionjär inom avancerade hudvårdslösningar där han fokuserar på att bygga upp hudens hälsa i förebyggande syfte och inte enbart behandla sjuk och skadad hud.

ZO® Skin Health tillhandahåller ett brett tillvägagångssätt för att skapa och bibehålla en hälsosam hud för alla, oavsett ålder, etnicitet, unika hudåkommor eller hudtyper. Baserat på den senaste tekniken för hudbehandling – biotekniska komplex, stamcellskomponenter från växter och flerfunktionella leveranssystem – har dessa produkter och protokoll optimerats för att täcka dina behov av god hudhälsa.

ZO® Skin Health jobbar bland annat med att behandla skadad hud, förebygg att nya skador uppkommer och skyddar mot framtida skador.

För att hitta rätt produkter för just dig rekommenderar vi en kostnadsfri konsultation med vår hudterapeut eller sjuksköterska.

10% Vitamin C Self-Activating – konsultation krävs för köp. 

Aggresive anti-aging program

Aggresive Anti-Aging Program – konsultation krävs för köp. 

Anti-Aging Program – konsultation krävs för köp. 

Body Emulsion

Brightalive® Skin Brightener

Broad-Spectrum SPF 50